Hoofdingang st antonius ziekenhuis in nieuwegein

Klanten

Klinisch chemici, applicatiebeheerders, huisartsen, specialisten en andere zorgprofessionals in het hele land maken succesvol gebruik van onze laboratorium aanvraagformulieren en priketiketten.

Inhoud:

 


 

[testimonial] 

Ervaring van BRAVIS ZIEKENHUIS

Nieuwe prefab-etiketten voor het KCHLT van het Bravis ziekenhuis

Peter van Beers, teamleider KCHLT Bravis ziekenhuis: “Wat een service”

“Bij de ingebruikname van het nieuwe LIS (Laboratorium Informatie Systeem) en de gelijktijdige introductie van een pre-analytisch station, werd op het KCHLT van het Bravis ziekenhuis (Roosendaal en Bergen op Zoom) gestart met prefab-etiketten, ook wel priketiketten genoemd. Bij nader inzien bleek dat het materiaal van de eerste serie etiketten te glimmend was voor de barcodelezers van diverse apparaten. Dat betekende veel problemen op de apparatuur.”

Nieuwe serie prefab-etiketten
“We besloten om op zoek te gaan naar een andere producent. Na enig rondvragen werd contact gelegd met Chris Uijland van Drukkerij Smit. Binnen twee dagen hadden we onze eerste bijeenkomst en werden verdere stappen gezet. In goed overleg is direct een nieuwe serie prefab-etiketten ontworpen.”

OCR-reader
“Na levering van de eerste serie testetiketten, die Drukkerij Smit speciaal had geproduceerd voor het testen op de apparatuur, bleek dat onze OCR-reader niet overweg kon met de door Smit standaard gebruikte 128b barcode. We hadden een aangepast model nodig.”

Nieuwe proefdruk priketiketten
“Wat te doen, één dag voor de test op de apparatuur? Chris en zijn collega’s toonden daadkracht door een extra inspanning te leveren. ’s Avonds om half tien kwam het verlossende telefoontje. De aangepaste prefab-etiketten waren klaar. De volgende ochtend stond Chris om half negen met de nieuwe proefdruk van de etiketten op de stoep van het ziekenhuis. Wat een service! De testsessie kon doorgaan en verliep zonder problemen. Kort daarop hebben wij besloten om een eerste bestelling te plaatsen.”

Automate en DxCi
Berrie Goevaerts is Customer Support Manager Clinical Diagnostics bij Beckman Coulter Nederland B.V. Zijn teamleden zijn betrokken geweest bij bovenstaande test. Berrie: “De test die is uitgevoerd op de Automate en DxCi´s is 100% verlopen, zowel in Bergen op Zoom als in Roosendaal. We kunnen dus tevreden zijn.”

Peter van Beers, teamleider KCHLT Bravis ziekenhuis

 


 

Ervaring van ZUWE HOFPOORT ZIEKENHUIS

“Door steeds nieuwe protocollen, nieuwe richtlijnen of andere regio-afspraken veranderen onze labformulieren en priketiketten regelmatig. Als er dan een drukkerij is die dit hele traject voor je verzorgt en bij iedere stap kritisch meedenkt hoe het nóg slimmer kan, dan is dat zeer waardevol.” 

Lees hier het hele verhaal

 


 

Ervaring van SINT ANTONIUS ZIEKENHUIS


“Het soepel laten verlopen van het gehele proces rondom labformulieren is van zeer groot belang. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening die Drukkerij Smit ons biedt.”

“Drukkerij Smit is verantwoordelijk voor het drukken van onder meer onze labformulieren. Als Tactische en Operationele Inkoop houden wij ons bezig met het gehele orderproces van deze formulieren. Tijdens een hectische periode van de overgang naar een nieuw ERP-systeem heeft Smit aangetoond dat zij constant service kunnen verlenen, mee te denken over nieuwe oplossingen en klaar te staan op de momenten dat dit nodig was. Het soepel laten verlopen van het gehele proces rondom labformulieren is van zeer groot belang. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening die Drukkerij Smit ons biedt. Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden die nodig zijn om de formulieren te drukken, hebben wij onlangs een rondleiding door de drukkerij gehad. Het was indrukwekkend om dit te zien en vooral ook om de passie voor dit vak door alle verhalen te kunnen voelen.”

Marloes van den Berk, Afdeling Inkoop Sint Antonius Ziekenhuis 

 


 

Meer weten over hoe wij werken? 
Neem contact op met één van ons.