Smit organisatie van drukwerk

Organisatie

Smit organiseert zorgdrukwerk o.a. via Labformulieren.nl

Wie zijn wij?
Smit uit Ouderkerk aan de Amstel is dé specialist in Nederland voor zorgdrukwerk, zoals labformulieren en priketiketten. Smit beschikt over decennialange ervaring, ruime kennis van OMR-software, OCR-software en van reader hardware. Met Smit heeft u een ter zake kundige specialist op het gebied van labformulieren en priketiketten aan tafel. Lees hier een klantverhaal.

Systemen
Smit heeft in de loop der jaren miljoenen labformulieren geproduceerd waar verschillende systemen mee werken. Dat zijn onder meer Labosys Philips, Glims/MIPS en MCS Promed. Smit beschikt over de expertise om de wens van zowel de klinisch chemicus als die van de applicatiebeheerder te vertalen naar een op maat ontworpen labformulier of priketiket.

Innovaties
Smit heeft meerdere innovaties op haar naam staan. Denk daarbij aan aanpassingen in het ontwerp die tot tijd- en kostenbesparing en nog meer zekerheid leiden. Een goed voorbeeld is het idee van Smit om het labformulier, het eerstelijnsformulier of LESA formulier vóór te pukkelen. Ook kwam Smit op het idee om de prikkaart (dit is de volgorde van buizen) op te nemen ín het formulier. Dat scheelt de aanvrager namelijk een hoop zoekwerk. Deze toepassing is inmiddels niet meer weg te denken. Lees hier een klantverhaal.

Uitgebreid getest
Alle door ons ontwikkelde labformulieren en priketiketten worden aan een uitgebreide test onderworpen. Gaat er iets mis in de verwerking of is de leesbaarheid niet optimaal, dan nemen wij geen enkel risico en gaan we terug naar de tekentafel. Hierdoor weet de zorgprofessional zich volledig gedekt en kunnen wij 100% uitleesgarantie bieden op de door ons geleverde formulieren en etiketten.

Logistiek en voorraadbeheer
Als zorgverlener kan je geen dag zonder laboratorium aanvraagformulier. De arts wil zo snel mogelijk een diagnose kunnen stellen, de patiënt wil weten waar hij aan toe is. Snelle levering kan in sommige gevallen letterlijk van levensbelang zijn. Smit handelt kordaat, ook als het gaat om het bijdrukken met correcties. Wij hebben duidelijke routings, heldere prijsafspraken en leveren uit voorraad of direct van de pers. Is er behoefte aan voorraadbeheer? Geen punt voor Smit.

Overig zorgdrukwerk
Smit verzorgt nog veel meer zorgdrukwerk, bijvoorbeeld op het gebied van medicatie-opdrachtsets, menukeuzeformulieren en bandkaarten in uw ziekenhuis of verpleeginstelling. Informeer hier naar de mogelijkheden.

 

logo-smit-aero.png

 • Sint Antonius
 • Zuwe Hofpoort
 • Sint Antonius

  Sint Antonius

  "Meedenken over nieuwe oplossingen en klaar te staan op de momenten dat dit nodig was."

  Afdeling Inkoop

  Lees meer

 • Zuwe Hofpoort

  Zuwe Hofpoort

  "Bij iedere stap kritisch meedenken hoe het nóg slimmer kan, dat is zeer waardevol.”

  Hoofd Zorggroep Laboratorium

  Lees meer